Lucia Cup 3 Sänka Skepp

Sören Olsen

2014 Nov 21

Tredje deltävlingen i Lucia Cup var Sänka Skepp. Under denna speciella tävlingsform kan det vara bra att vara eftertänksam och att ha en bra plan inom sitt lag.

I tisdags var dagen inne för årets sänka skepp. Deltävlingen avgjordes i ett klassiskt novemberväder med lite inslag utav regn. Sänka skepp går ut på att under 90 minuter hitta (sänka) så många skepp som möjligt. Kartan innehåller ett rutnät, på sidan av kartan står det en beskrivning av i vilka rutor som en del utav ett skepp kan finnas t.ex. D2 eller G6. För att komma så bra som möjligt är det en stor fördel att samarbeta inom sitt lag, detta lyckades tjejerna i det blåa laget väldigt bra med då det tog alla placeringar från 1-5. Snabbast av dem var Gabriella G tätt följd av Josefine och Lisa. På killsidan var det Oskar Lundqvist som visade sig vara snabbast och försvarade sin sänka skepp titel då han även i år tog hem delsegern i denna tävlingsform. Son andra man placerade sig Oskar Lind och som tredje Martin. Vissa hade det mer besvärligt ute i skogen och hade svårt att hitta kontrollerna men bra kämpat ändå, de flesta hjälpte nog sina lagmedlemmar på något sätt. Resultat får deltävlingen och även totalt finner ni här nedan.

Resultat Sänka skepp

Totalställning Lucia cup efter 3 deltävlingar Resultat individuellt samt lag. Byta mellan resultaten i flikarna längst ner i dokumentet.

Bilden är från Antarktis. Någon har spelat sänka skepp på riktigt i vattnet utanför Antarktis Se fler övergivna platser