2021 har börjat med flera roliga träningar

Joakim Hederskog

2021 jan 22

Nu har vi rivstartat 2021 med flera fina och roliga träningspass. Eksjö SOK har öppnat upp konstsnöspåret och erbjuder just nu ca 1500 meter skidspår.

Två veckor har gått av vårterminen och vi går mot ljusare tider igen. De två första veckorna har innehållit fler träningar som har varit uppskattade av de flesta. Vi har kört OL-intervaller på övningsfältet mest utmanande del både tekniskt och fysiskt. Dagen efter sprangs det hemlängtan över hela övningsfältet. Det gäller att passa på när militärerna har jullov och utnyttja området. Den här veckans tisdagspass bestod av "Filip Larsen intervaller" en intervallträning där första delen springs på stig för att därefter avsluta med en kortare orienteringsslinga.

Tack vare många ideella timmar har Eksjö SOK fått till konstsnöspåret vid skidstugan. Det utnyttjade många av eleverna i onsdags och valde att köra sitt långpass på skidor, samtidigt som en del sprang hemlängtan.

Torsdagskvällens träning var natt OL, uppdelat på ca 1500 metersbanor med omstart. Även den här träningen uppskattades av eleverna.

Utöver det så har det varit styrketräningar som gett träningsvärk och en hel del spontanidrott som ishockey och skidor till Skuruhatt.

För den intresserade så finns det länkar till livelox för några av passen vi sprungit det här året.

OL-intervaller

Natt-OL