VätterBygden by Night Anneberg

Simon Harden

2020 Jan 24

Nu är vi på bussen hem efter ännu en härlig VBN. Som tur är har vi fortfarande barmark vilket gynnar oss, så att vi kan få ut det mesta av den tekniska träningen.

Halleå Nu är vi på bussen hem efter ännu en härlig VBN. Som tur är har vi fortfarande barmark vilket gynnar oss, så att vi kan få ut det mesta av den tekniska träningen. Arrangörer var elitföreningen OS Hjälpkurvan (även känd som eksjö olgy) och banläggaren var olgyts brittiska nyförvärv i form av tränaren Josh Beech. Ännu ett annorlunda upplägg (mer än att det inte va pisskallt) var att det var medeldistanskaraktär på banan, vilket gjorde att vi fick springa kortare än vanligt. Men det var inte många som hade problem med det. Terrängen bjöd på myckett öppen barrskog med mycket tung blåbärsris och i avslutningen las avgörande vägvalssträckor genom grönområden. Banorna var extremt gafflade med beroende vem man frågar mer eller mindre jämna gafflingar. Redan till ettan fanns fyra förstakonttoller.

Nu är vi snart framme i varma, mysiga elevhemmet, där vi förhoppningsvis får lyxkvällis som vi brukar få på torsdagskvällar. Ryktet säger att de kvarblivna har lagat scones...