USM

Tilda Johansson

2012 Sep 18

I helgen avgjordes Ungdoms SM innanför och utanför High Chaparral, Småland. Ettorna levererade och tog med sig 7medaljer hem!

Det hela började med en sprint inne på High Chaparral. Här bjöds det på små gångar mellan husen och en del vägval. Gulden togs av Gabriella och Tilda! Grymma lopp gjorde även Moa och Oskar Li som tog silver och Markus brons! Fler topp 10 placeringar blev det, Heino 8a, Josefine Kr 4a, Jeanette 6a, Kajsa H 7a!

Inte nöjde vi oss med det, på lördagen väntade en rolig, men tung långdistans. Där gällde det att hålla i orienteringen. Många trötta ben och besvikna miner visades, men några lyckades riktigt bra... Trots den 6.7km långa banan kunde inget skilja dessa cowboys åt, det blev delad seger mellan Markus och Oskar Li. Riktigt grymt!! Jeanette va även nära att ta medalj, men slutade på en finfin 4e plats. Nu i efterhand är vi andra också nöjda med våra placeringar, Filip W slutade 7a, Heino 8a, Gabriella 8a, Tilda 6a, Kajsa 7a, Josefine Kr 8a och Amanda 9a!

USM avslutades med en distrikts stafett där Stockholm länge ledde, men Västergötland 1 gick bra på slutet och tog hem guldet. En av dessa västgötar va Markus!!

Nu laddar vi om för nya tävlingar, så vi kan rocka fett på de med.