Skidläger dag 4+5

Joakim Hederskog

2015 dec 20

Andra halvan av skidlägret fortsatte i samma goda anda som tidigare. Bra med träning och härlig stämning i stugorna.

Fredagen bjöd på isregn och dimma, det hindrade ingen att ge sig ut i spåret på ett rejält pass till. Eftermiddagen åkte 30 elever iväg med bussen för att bestiga Städjan. Tyvärr drog dimman in igen och flera vände bara några hundra meter från toppen. Väl tillbaka till stugorna var ändå de flesta mycket nöjda med löppasset. Fyra-fem killar tog dessutom en brant backe till då de sprang (läs kröp) uppför chocken på en km-tid över 30 min/km.

Lördagen var lägrets sista träningsdag och det var även denna dag ett positivt gäng som gav sig ut på x antal varv runt fjället och på stadion. För att efter avslutat pass promenera upp till värdshuset och en härligt god lunchbuffé som bland annat erbjöd fisk med remouladsås som flera verkade gilla. Fast den största saken med lunchen var nog ändå när vi skulle ta dricka och med hjälp av en Ipad valde dryck.

Sista passet för lägret var stafett där vi delades in i tvåmannalag och varje person skulle åka tre sträckor var. Segrade i ösregnet (+3 grader) gjorde Markus och Philip E.

Kvällen avslutades med köttbullar, makaroner, städning och film!