Medel-KM

Johan Lenning

2015 sep 29

På dagens schema var det medel-KM. Med spänning och förväntan i kroppen begav vi oss iväg mot den hemliga destinationen. Vem skulle segra? Vilken stjärna skulle falla? Det återstod att se.

När vi kom fram till våran destination stod det klart att årets ärofyllda medel-KM skulle gå några kilometer utanför Nässjö, närmare bestämt i Bolleboskogen. Detta var något som Sören tyckte var roligt, då ordet bolle har en helt annan betydelse på danska gratis-ordbok.se.

Med oss ut på träningen var 15-åringarna Erik Wigle och Amanda Kleijn samt deras föräldrar, som var här på öppet hus och tidigare under dagen hade kollat runt på elevhemmet och i skolan. Kul med lite nya ansikten!

Löparna började ge sig iväg och vädret kunde inte ha varit bättre. Himlen var helt klar och solen sken som aldrig förr. Banan som väntade löparna var en tuff och utmanande bana med många hinder på vägen, både bokstavligen men även orienteringsmässigt. Det var inte så många som var nöjda när de gick i mål men det var några som klarade den utmanande banan bättre än andra, grattis till Linnéa och Jocke!

Resultat och sträcktider: Killar Tjejer

Banorna: Killarnas Tjejernas

Jocke