SM Medel och stafett

Sören Olsen

2015 sep 21

I helgen avgjordes årets sista två SM distanser medel och stafett. Och liksom förra helgen var det många OLGY elever som lyckades bra med sina prestationer.

SM Medel

I D18 var det var det 4 tjejer i topp tio och totalt 10 som lyckades ta sig till final vilket igen visar att Eksjö OLGY tjejerna är riktigt vassa för tiden. Bäst lyckades det dock för Linnea Golsäter som tog sin andra Guld på två helger. Line Cederberg hamnade precis utanför pallen på en snopen 4 plats, men ett mer än godkänt resultat. Gabriella Bergander blev 7'ar och Elin Granstedt 9'ar.

Hos killarna i i H18 var det igen den eviga fyran Henrik Johannesson som lyckades bäst med sin fjärde plats Oliwer Lundberg tog sista podieplatsen på tionde. Här var det också 10 killar som tog sig till final från OLGY't.

Våra nuvarande fyraårs H20 killar hade inte deras bästa dag, dock är det värd att nämna att elva nuvarande och tidigare OLGY elever tog sig till final och av dem tog Emil Granqvist silvret, Martin Hunhammar, Erik Andersson och Björn Cederberg blev 5-7 och Anton Nilsson tia.

I D20 visade våra tidigare elever också att de ville vara med att fightas. Tilda Johansson tog sig an silvret ytterligare fanns Sara Hagström 5, Jeanette Jönsson Hellstadius 7 och Anna Kindlundh 10 på podiet.


SM Stafett

I H20 hade OLGY't tre löpare i Ravinens lag som tog sig upp på pallen. Axel och Emil Granqvist och Martin Hunhammar tog silvret.

I D20 var det 5 OLGY elever på pallen. I Falköpings guld lag Vilma Blennow och Sara Hagström och I Eksjös brons lag, Gabriella Bergander, Linnea Golsäter och Amanda Falck Weber.

Stort Grattis till de många bra prestationer och medaljer.