Lärakännaläger dag1

Joakim Hederskog

2012 aug 20

Tillbaka i Eksjö efter ett underbart sommarlov! För vissa var det första inflyttningen och för del andra var det den sista.

Vi börjar med ett lärakänna läger för att få bra gemenskap. Bussen rullade iväg strax efter nio till ett ställe i närheten av Mullsjö(Kyrkekvarn). Vi packade fort in våra packningar i rummen och sprang ut på en långdistans med fin och snabblöpt terräng.

Pannkakor till lunch satt inte helt fel efter den tuffa träningen och en bra uppladdning för den två timmars långa värdegrunden. Vi är nu lite klokare hur vi ska bete oss mot varandra och försöka vara bra förebilder.

Många blev väldigt trötta efter värdegrunden och det blev en liten vilopaus för de flesta. Efter att några duktiga elver gjort mat till oss andra så vi fick ny energi började vi med sammarbetslek "kärleken". Vårt lag lyckades att vinna denna tävling och fick så klart äran att skriva om första dagen på lägret!

P.S För första gången på väldigt länge sprang alla 50 elever träningen, ingen sjuk och ingen skadad! Ett plus i kanten för oss elever på Eksjö Olgy

/Johan, Petra, Filip W, Oskar Li, Nicole