Tjeckien dag 5

Mattias Johansson

2014 mar 17

Femte dagen har bestått av strålande sol och därmed första doppet i år för många, två sprintar och ett glidarpass i fin terräng.

Halli hallao!! (skånskt)

Dagen började med en stark sovmorgon till 7.45 istället för traditionella 7.15 (kul). Första träningen var en sprint i DOKSY. Träningen bestod av två olika sprintar, varav den första ingick i PPPT. Det var ganska mycket vägvalsproblematik som lurade många till misstag. Den andra sprinten fick man göra som man ville, jogga lugnt eller lubba fort. Den sprinten bestod mestadels av skog. Topp tre i de båda klasserna blev som följer:

Boyz 1. Emil Granqvist 2. Joakim Andén 3. Anton Nilsson Lejdiz 1. Elin Granstedt 2. Sanna Fasth 3. Hanna Lindström

Efter avslutat pass följde lite poolhäng med flera dopp, såväl frivilliga som ofrivilliga. Kan tilläggas att poolens status var radioaktiv och till färgen grön. Efter en god lunch följde en halv föreläsning om tjeckisk orientering av vår gode vän Radek. Tyvärr avbröts föreläsningen av ett strömavbrott, och vi fick ta resten av föreläsningen efter träningen. Eftermiddagens träning bestod av en riktningsövning i otroligt fin och lite småflack terräng, solen gassade och många njöt. Dagen avslutades med sedvanlig måltid och lite valfritt häng. Över och ut!

Simon, Oskar Lu, Josefine