SM medel & stafett

Anna Kindlundh

2014 sep 30

I helgen har både medel och stafett-SM avgjorts i Uppland. På kvalet bjöds det på fin terräng och utmanande orientering. Många klarade sig till A-final och där var det flera som gjorde bra lopp.

Terrängen var riktigt fin, för det mesta bra sikt och fina hällar att springa på. Tilda knep en guldmedalj och Josefine tog sig i mål på en fin 4e plats dryga minuten efter. Även Linnéa fixade en 9onde placering. I H18-klassen var 5 av 10 killar på podiet från eksjö olgy. Filip Grahn tog en fin 5e plats, Filip Wadsten 7a, Joakim Andén 8a och Albin Lillieström och Henrik Johannesson kom på en delad 9onde plats.

Stafetten bjöd på underbar terräng och bra banor! Som vanligt var det många OLGY elever som levererade. I D20-klassen vann Falköping där Vilma sprang förstasträckan. Eksjö kom 2a och där sprang Linnéa den första sträckan och växlade ut Amanda på den andra. SNO kom även på en fin 4e plats med Jeanette och Anna på de inledande sträckorna.

I H20-klassen klarade favoritlaget Orion pressen och tog en klar seger och i laget fanns Oskar Lundqvist och Erik med. 2a slutade OK Ravinen med både Martin och Emil. OK Roxen stod för stafettens skräll där Albin tog i mål laget på en mycket fin 5e plats. Pan Kristianstad tog en 8e plats med Rasmus och Björn i laget. SNO kom 10a med Jesper och Jocke i laget.

Bra jobbat i helgen och grattis till fina prestationer!

Albin och Jean-1