Bosön

Tilda Johansson

2014 sep 4

På tisdagsmorgonen åkte vi upp till Bosöns idrottscenter för att göra tester. Rörlighetstest, maxtest och tröskeltest stod på schemat.

Dag 1. Avresa kl. 05,45. Mysig bussresa och vi mötte solen på den östgötska slätten. Vår ankomst blev en aning försenad på grund av den normala Stockholmstrafiken. Testdagen inleddes med tröskeltester och rörlighetstester. Många stela kroppar, och många övningar delades ut. Vi fick även chans att fylla ut våra autografblock med namn som Kajsa Bergkvist, Jimmy Lidberg och Jens Byggmark. Många hade förväntat sig mer av Bosöns mat men Otto tyckte den var till belåtenhet. På kvällen hade några testats klart och roade sig med att spela innebandy medans andra tittade på idol.

Dag 2. Under andra dagen avslutades alla maxtester och rörlighetstester. Vi fick lyssna på föreläsningar om testvärden och kost. Alla tog ut sig på testerna och testledarna var nöjda med våra resultat. Resan hem var varm, svettig och lite tjurig. Med delade meningar om var vi skulle äta. Men med ett snabbt stopp på donken i Norrköping blev humöret bättre i bussen och vi fick en trevlig tid hela vägen hem.
/ Simon, Oliwer och Moa.P