Läger i Slovenien dag 8

Anna Kindlundh

2014 Mar 12

Idag började vi lägrets varmaste dag med att springa den tredje deltävlingen i våran egen sprintcup PPPT. Kanske skulle det bli en av årets allra roligaste deltävlingar!

Kort busstur till grannbyn för att springa PPPT. Sprinten var både teknisk på sina ställen men också mer löpbetonad på vissa sträckor. Smala gränder, en hel del trappor och en del jobbiga backar. Som de andra sprintarna vi sprungit här var det inte alls likt svenska sprintar. Såklrt är alla intresserade av resultat och preliminära resultat är i killklassen; Emil, Jocke A, Erik och i tjejklassen Sara H, Amanda, Tilda. Men det kan bli en del omkastningar då flera är osäkra om de verkligen varit vid sina rätta kontroller. Slutgiltig resultatlista kommer först när vi är tillbaka i Eksjö!

När vi kom tillbaka till boendet hade vi lite tid över innan lunchen så då var det många som passade på att bättra på brännan i den härliga solen. Efter vi fått i oss lite ris och köttgryta begav vi oss ut till samma område som var på vid första träningen här i Slovenien. Nu sprang vi dock på andra sidan vägen men terrängen var mycket lik som på andra sidan. Banorna vi tränade på var från Lipica Open dag 5.

På vägen hem fortsatte vi kolla på Harry Potter, jämförde vägval och gjorde ett snabbt besök på Lidl. Sen var det bara hem och duscha, äta, spela fotbollsspel och vila!

Lucas & Anna