Läger i Slovenien dag 7

Sören Olsen

2014 Mar 11

Idag är det tisdag vilket firades med ännu en fantastisk träning på detta läger. Glada miner så långt ögat nådde när vi drog ut på dagens första och sista träningspass.

Dagens träning bestod av en kurvbild på samma karta som vi tidigare sprungit kontrollplock på. Träningen var tekniskt krävande då man bara fick hjälp av kurvor och en del svarta detaljer. Alla branter och livsfarliga hål var med så att ingen skulle trilla ner och slå ihjäl sig.

På eftermiddagen var det fri lek! En del passade på att vila och plugga medan andra gav sig ut på äventyr. Det var sol och fint men blåste en del. Några spelade fotboll men blev bortjagade av en arg gubbe. Livsfarligt, men alla klarade sig! Majoriteten gav sig upp i bergen för att skåda de vackra vyerna. Några tappra galningar badade i ett iskallt vattenfall! Livsfarligt, åter igen! Men alla klarade sig. Efter den väl utransonerade måltiden bestod kvällen som vanligt av fotbollsspel, Quickroute och chillande. Självklart taggar alla morgondagens PPPPPPT!

Lind & α-Hanna