Ny hemsida!

Joakim Eliasson

2012 maj 12

Eksjö OLGY har fått ett ansiktslyft! Den nya hemsidan kommer innebära ganska stora förändringar i dagsrutinerna. Den största förändringen kommer bli att anmälan till träningar kommer ske på hemsidan, och därmed kommer träningslapparna på anslagstavlorna att tas ned.

I anmälningsfunktionen kan man välja olika längder på banor att anmäla sig till, t.ex Lång 9km och Kort 6km. Endast inloggade kommer kunna se vilka som anmält sig till vad.

Förutom att vi har en helt ny anmälningsfunktion, så syns dessutom skillnader i bland annat fotoalbumet. Nu är det smidigt att ladda upp hela album, så förhoppningsvis kommer vi kunna bjuda på många härliga bilder från resor och träningar.

Det är även en helt ny registreringsmetod. Vi i hemsidegruppen, tillsammans med tränarna, kommer att lägga till elever på hemsidan. Varje elev kommer sedan få ett mail med en länk. Genom att klicka på länken kopplas kontot samman med mailen. Sedan är det bara skriva i önskat lösenord och ändra sin presentation. Detta gör att det blir betydligt smidigare än innan!

Det är dessutom stor skillnad på designen, något som verkligen var välbehövligt!

Tanken är att det ska komma upp ett digitalt kartarkiv inom en snar framtid. Då kommer man kunna se kartor och gps-spår från våra träningar och tävlingar, enkelt och smidigt här på hemsidan.