Lördag

Joakim Hederskog

2013 maj 25

Sista dagen (med träning) och många hade nog börjat känna sig lite slitna då det var lite dålig uppslutning på förmiddagspasset och många avkortningar på den ganska så mediokra mossbanan.

Många var det som taggade till eftermiddagens prestigefulla lägerstafett. Segrarlaget med Nicole och Jonas B från Österrikelägrets upplaga ifjol var tillbaka på startlinjen och de fick ses som favoriter. Efter 407 höjdmeter kom vi upp på toppen och hade en fantastisk utsikt över Trondheimsfjorden.

Nicole och Jonas, som kanske hade ätit för lite gröt vid den goda lunch, fick se sig besegrade av detta års segrar; Sara Hagström (Ok Tranan) och aNton Nilsson (Udevalla OK), som tog hem mixklassen efter en stabil insats i den luriga men ack så vackra fjällterrängen. Alla hade bytt klubbtröjor för dagen och man fick t.ex. se Erik A i en PAN-tröja!! I klassen med endast killar i lagen vann Oleksandr Kratov Sävedalen och Heino Ollin OK Orion då Erik lilleman Andersson (Pan Kristianstad) fick ge sig upp i sista backen. Middagen bestod idag av den norska laxen som vi hade väntat på hela veckan och till efterrätt fick vi glass som var välförtjänt efter de många höjdmeterna.

Hilsen Amanda og Bjørn