Tisdagsteknik och OL-Intervaller

Hugo Jakobsson

2019 sep 4

Veckans första teknikpass var väster om Tranås, mer specifikt Djurafall! Onsdagens pass var OL-Intervaller á la Filip Larsen.

Djurafall bjöd på en väldigt varierad terränglåda! Allt från fin, öppen granskog med inslag av hällar men också av lite mer grisiga grönområden och stenbunden terräng. Hursomhelst så var det långdistans som upplägg. Bansträckningen bjöd på fina vägvalssträckor mycket tack vare längden på vissa sträckor men också på grund av själva löpbarheten i terrängen. Då resan till Djurafall blev lite längre än vad vi trodde kom vi tillslut hem en bit efter kl 17. Vi rusade till middagen där ett gäng glada kockar väntade med maten.

På onsdagen stod det OL-Intervaller på schemat. Dock inte uteslutet utan innan skogsintervallen så skulle en sträcka på 800m grusväg avverkas. Detta betydde alltså att skogsslingan skulle löpas med en riktigt hög puls innan man överhuvudtaget fått en karta i handen. Terrängen var bra men peppet och sällskapet var snäppet bättre. Bra jobbat allihopa!