Ol-Intz vid Lillomarka

Simon Harden

2019 jan 17

Idag var det ol-intervaller på övningsfältet som stod på schemat, men det fanns också möjlighet att åka längdskidor i skidstugan för de som hellre ville det. Cykeldäck pumpades, varma kläder togs på och hjälmen letades fram innan det bar iväg mot träningen.

Idag var det ol-intervaller på övningsfältet som stod på schemat, men det fanns också möjlighet att åka längdskidor i skidstugan för de som hellre ville det. Cykeldäck pumpades, varma kläder togs på och hjälmen letades fram innan det bar iväg mot träningen. Efter en ca 20 min lång cykelresa, som mer liknade bambi på hal is än ett gäng orienterare som skulle ut och träna, var vi äntligen framme vid samlingsplatsen.

Efter 8 härliga, men ack så jobbiga, intervaller i det svala och snöiga eksjövädret bar det iväg hemåt. Några fick lite extra intervalltid då tre militärfordon fick för sig att leka krig med oss (köra efter oss på vägen) på tillbakavägen mot elevhemmet. En rolig men jobbig upplevelse må jag säga!!

När vi kom tillbaka till elevhemmet, trötta, blöta, kalla och med x-antal förfrusna fingrar och tår, väntade som vanligt en stekhet, skön bastu. Efter en snabb dusch sattes sig många i bastun ett tag, där det som vanligt snackades om allt mellan himmel och jord. Väl vid maten bjöds det på en riktig goding till middag, i form av kycklingfajitas. Idag serverades det också efterätt som denna dag var vaniljglass med inlagd frukt. Tack o hej leverpastej /Hugo Dj