Pink Panther Park Tour deltävlingen 2

Sören Olsen

2016 okt 13

Sprint Tourens andra deltävling hade flyttat till Björköby ungefär 2 mil söder om Eksjö, samma karta som användes till årets Sprint DM i Småland.

Hos tjejerna blev det sekundstrid om segern, ynka 4 sekunder mellan nummer 1 och 3, totalt 15 sekunder skilde de första fyra. Amanda drog längsta strået och tog hem segern 3 sekunder före Alva som med bästa tid på näst sista sträcka sprang sig upp på andra platsen. Erika som ledde ända fram till sista kontrollen slängde bort segern på ett dåligt vägval till mål och slutade 3'ar.

Nästan samma scenario om segern var det bland killarna, här skilde det bara 3 sekunder mellan första och andra platsen, men därefter var det ett större glapp tidsmässigt ner till 3 platsen. Axel var länge på andraplatsen men lyckades knipa hem segern tillslut, men det skulle ett till ett dåligt vägval från Simon på slutet av banan samt att Simon började tröttna för att han kunde gå om. Simon bäddade annars bra för segern, redan på första sträcka som var en långsträcka var han klart snabbast. Tino blev 3'ar.

Livelox

Tjejbanan

Killbanan

Sträcktider