Turkiet dag 3

Niklas Olofsson

2015 jan 30

Hej alla förfrusna svenskar från ett soligt Turkiet. Denna dag bjöd på två tuffa sprintar på förmiddagen, sightseeing på eftermiddagen och efterlängtade pommes till middag.

Idag väntades två härliga, men långa sprintar inne i Antalya. Vädret var på topp trots att prognoserna även denna dag hade lovat en del regn. Pigga och glada som vi var kämpade vi oss igenom totalt 12 kilometer sprint med utsikt över medelhavet. En minst sagt underbar förmiddag.

Efter en smarrig lunch väntade en eftermiddag med vila. Men hurtiga som vi är begav vi oss ut för sightseeing. Först på schemat väntade ett stort vattenfall, Düder waterfall. Vi blev väldigt fascinerade, och det togs en hel del kort, både med och utan de fyra bröllopsparen som fanns på plats.

Men till dagens höjdpunkt, SHOPPING. Efter vattenfallet väntades det nämligen en runda i gamla stan för killarna där de köpte fezar efter en del prutande, medan tjejerna sprang runt i varje liten affär de hittade. De insåg att inte priserna var så höga när de började klaga på att en tröja för 35kr var på tok för dyr.

Väl hemma på hotellet väntades en del ”pluggande” fram till middagen som idag bestod av pommes frites! Ingen gick från matsalen hungrig efter denna måltid.

/ Olle & Hanna L