Turkiet dag 1

Niklas Olofsson

2015 jan 28

Tja tja bloggen, RIG-2orna här från soliga, varma och underbara Turkiet. Första dagen bjöd på 2 väldigt fina träningar i 2 helt olika terrängtyper.

Gårdagen bjöd på en trevlig resa. Inga försenade plan, inget borttappat bagage. Allt gick bra förutom att Linda försvann på Istanbuls flygplats, lyckligtvis hittades hon efter ett tag och vi kunde pusta ut. Tillslut anlände vi till Antalya sent på kvällen där vi checkade in på hotellet och serverades middagens rester…

Nästa dag bar det av mot träning tidigt i ottan där vår privata chaufför körde iväg oss till skogen. Vädret var på topp, och alla var glada. Träningen var en medeldistans på kartan Duaci, 5.6 km stenig, detaljrik terräng. Det var fruktansvärt fint! Vi åkte sedan tillbaka till hotellet för att käka och vila upp oss inför eftermiddagens OL-intervaller.

Eftermiddagspasset var ett mycket fint sådant, trots ”lite” undervegetation. Det bjöds på snabblöpt terräng skogsaids, rivsår, hets och lite bommar.

Dagen bjöd inte bara på orientering. Några åkte vattenrutschkana och några träffade en skön turk i en souvenirbutik. Vi erbjöds 50 % rabatt på hela sortimentet. Självklart utnyttjade vi vår fina situation och shoppade loss på diverse skitprylar.

/Albin, Sara & Samuel